Дженифър Анистън разкрива най-дълбоките си тайни

Дженифър Анистън е на корицата на декемврийския брой на списание Allure, за което дава и едно от най-откровените си интервюта. 53-годишната актриса споделя детайли от личния си живот, които никога до момента не са ставали публично достояние.
Като факта, че разводът на родителите ѝ, когато е била дете ѝ се е отразил много тежко. Въпреки това обаче актрисата е намерила сили с годините да прости на семейството си и да продължи напред. Смята обаче че всичко това много е повлияло на живота ѝ и решенията, които е взимала през годините.
Анистън дърпа завесата и на брака си с Брад Пит, разкривайки, че слуховете за причините за раздялата им са пълни лъжи.
А една от най-големите ѝ тайни се крие в опитите на актрисата да има деца. Тя разкрива, че се е подлагала на инвитро процедури и е прекарала години в опити да забременее.
“Исках да забременея и опитвах през годините. Беше много труден път. Толкова много години се спекулираше с това дали съм бременна, дали искам да имам деца. Беше много трудно. През това време се подлагах на инвитро процедури, пиех всякакви китайски и какви ли не чайове, изпробвах всичко. Бих дала всичко, някой да ми беше казал: “Замрази си яйцеклетки. Направи си тази услуга.” Но когато си млад, не мислиш за тези неща. И ето ме днес. Корабът вече отплава”, споделя Дженифър Анистън.
Актрисата обаче е категорична, че не съжалява за нищо. Дори сега чувства малко облекчение, защото вече е късно и не е нужно непрекъснато да се пита дали може да забременее и да се подтиска, че не става. Не е нужно да мисли за това повече.
Все пак споделя, че всичките слухове за евентуални нейни бременности през годините, които медиите така широко разпространяваха, са я наранявали дълбоко. Тя разкрива, че е преминала през изключително тежък период между 30-тата и 40-тата си годишнина. Изпитвала е страх, гняв и голяма тъга. Радва се обаче, че животът ѝ е предложил тези изпитания. “Сега нямаше да бъда човека, който съм.”
Наранявали са я дълбоко думите на хората, че е егоист и се интересува само от кариерата си.
“Недай си боже да си успешна жена, която няма деца. Смятаха, че съпругът ми ме е напуснал, защото не съм му родила дете. Това са абсолютни лъжи. Нямам какво да крия”, споделя още Анистън за брака си с Брад Пит.
Тя признава, че дълго е криела, че се опитва да забременее чрез инвитро и че е пазила тази тайна само за себе си, защото е имала чувството, че ѝ е останало много малко лично пространство.
“Но се говорят толкова много лъжи по мой адрес, така че реших да кажа истината. Имам чувството, че излизам от някаква хибернация. Вече не искам да се крия”, категорична е актрисата.
На въпрос дали би се омъжила отново, Дженифър Анистън е откровена, че няма такъв интерес, но човек никога не бива да казва никога.
“Иска ми се да имам връзка. Но кой знае? Има моменти, в които искам да се свия на кълбо и да кажа: “Трябва ми помощ”. Би било хубаво да се прибера вкъщи след работа и там да има някой, в който да се сгуша и да му разкажа за тежкия си ден.”
Анистън не пропуска да коментира и участието си “Приятели” и влиянието, което сериалът все още има върху толкова много хора по света.
“Има хора, които казват, че сериалът ги е спасил, докато са се лекували от рак. Много хора са благодарни, че “Приятели” съществува. Целият екип се обичаме страшно много и се грижим един за друг до ден днешен. Това е история за хора, които говорят помежду си. В днешно време вече никой не говори”, споделя актрисата със сълзи на очи пред Allure.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иван Лечев откровено пред БЛИЦ: Няма да играя роли, нито ще се преструвам! СНИМКИ

Иван Лечев няма нужда от дълго представяне, защото музиката му обикновено говори по-красноречиво за него от думите. Той е и един от треньорите в “Гласът на България” в пореден сезон на хитовото предаване на bTV и все още държи здраво кралската корона в ръцете си. Има неща обаче, с които […]

Subscribe US Now