Как Ребел Уилсън е загубила девствеността си на 35 години

През последните няколко години Ребел Уилсън става все по-открита за личния си живот и това определено радва феновете ѝ, защото е рядкост някой от Холивуд да споделя толкова лични неща.
Едно от новите откровения и разкрития на 44-годишната актриса е свързано с интимния ѝ живот. Пред People Уилсън споделя, че е загубила девствеността си на 35-годишна възраст.
Актрисата пояснява, че е описала тази история в предстоящия си мемоар Rebel Rising и като цяло прави това разкритие, за да вдъхне увереност на младите хора, че не е задължително всеки да прави секс за първи път още като тинейджър.
“Хората могат да изчакат, докато станат готови, или докато станат малко по-зрели”, казва още тя. Ребел Уилсън смята, че откровенията ѝ за секса трябва да бъдат разгледани като положително съобщение към младите. 
Тя си дава сметка, разбира се, че не всеки трябва да чака да стане на 30, за да загуби девствеността си, но не трябва и да изпитва натиск и напрежение да го направи, когато е млад. Уилсън не крие, че като тинейджър е отбягвала темата, защото се е чувствала засрамена от нея.
Тя дори е излъгала някои от най-добрите си приятели, че е правила секс още на 23, за да избегне по този начин допълнителни въпроси, които са я карали да се чувства неудобно. С напредването на възрастта пък Ребел Уилсън си е дала шанс да опознае и разкрие повече сексуалността си.
В момента тя е сгодена за дизайнерката Рамона Агрума, а през 2022 г. чрез сурогатна майка на бял свят се появи и тяхното дете.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Хали Бери е разбрала, че навлиза в менопауза

Хали Бери е от малкото известни личности, които казват нещата такива, каквито са и говорят без притеснения за различни чувствителни теми. Като личния си живот например. По време на събитието A Day of Unreasonable Conversation 57-годишната актриса реши да сподели личните си преживявания с менопаузата в откровен разговор с Джил Байдън. Бери […]

Subscribe US Now