Това Ива Софиянска – Божкова ли е?! Показа интригуваща СНИМКА и обяви голяма бомба

Ива Софиянска – Божкова се беше покрила от ноември насам и никой не знаеше нищо за нея. Последната й публикация е по повод рождения ден на съпруга й, а след това потъна вдън земя. 

Преди броени часове се появи отново в социалните мрежи и шокира всички. Последователите й едва я познаха на снимка, която тя качи в мрежата. А заедно с това съобщи за изненадваща среща и вероятно голяма новина, от която ще ви настръхнат косите. 

Щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски пусна снимка на своето младо Аз – преди години, когато беше лице на предаването “Мело ТВмания”. Спомнихме си как изглеждаше от онова славно време, когато ходеше предимно с дълга коса. 
Причината за тези носталгични спомени е сбирка на екипа на Мело ТВмания, която се е състояла наскоро. На кадъра виждаме, както Ива, така и Алекс Сърчаджиева, Петя Дикова, Йоанна Драгнева, Ники Илиев, Атанас Михайлов, Кака Лили (Лилия Вучкова) с мъжа й и други. А загатването е, че старият екип е напът да стане нов.
Дали предаването наистина ще се върне на екран и под каква точно форма, предстои да видим. Но определено проектът се пече и е вече почти готов./show.blitz.bg

 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кайли Дженър най-накрая го разкри

Кайли Дженър най-сетне обяви официално името на малкия си син. Това се случва единадесет месеца след раждането на детето. Нещо повече – риалити звездата сподели дори няколко снимки на момченцето в профилите си в социалните мрежи, към които написа, че неговото име е Aire. Хилядите последователи на Кайли въодушевено посрещнаха […]

Subscribe US Now