Изневерил ли е Меси на Антонела

Лео Меси и Антонела Рокузо са една от светските двойки, които често са давани за пример за щастлива и хармонична връзка, която продължава вече повече от 15 години. Двамата са детска любов, познават се от петгодишни, преминали са през редица трудности, а красавицата бе до футболиста по пътя му към върха във футболния свят.
Именно на фона на цялата тази предистория твърденията от последните дни, че Меси е изневерил на Антонела, са повече от изненадващи. Всичко започна с публикация в бразилските медии, в която не се посочва източникът на твърденията. В нея се казва, че Лионел и Антонела преживяват “най-голямата криза” в своята дълга връзка.
Като причина за това бракът им да е “на ръба” се посочва изневяра на футболиста с аржентинската журналистка София Мартинес. Тези твърдения обаче нямат никаква доказателствена стойност и скоро след публикуването им дойде първото им опровержение – от съпругата на Сеск Фабрегас Даниела Семаан.
Двете двойки са си семейни приятели от години и често прекарват времето си заедно. Семаан заяви в публикация в профила си в социалните мрежи, че във въпросната статия няма никакъв смисъл и истинност и Меси не е изневерил на Антонела, предава Daily Mail.
Още миналият месец аржентински издания написаха, че Меси е “влюбен в жена, която не е Антонела”. След това покрай връчването на наградата Златната топка името на футболиста се свърза с това на София Мартинес, защото я бил гледал по-различно по време на интервюто преди церемонията. Журналистката пък не пропусна да се изкаже повече от ласкаво за Меси.
А докато всички се питат изневерил ли е футболистът на красивата си съпруга, двамата в комплект с трите им деца посетиха Дисниленд в Париж. Лионел се опита да остане незабелязан, дегизирайки се с качулка, но феновете му отново го разпознаха. А семейните забавления са красноречиво доказателство, че твърденията за предстоящ развод са всичко друго, но не и истината.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бившата на Силвестър Сталоун откровено за връзката им

От 1997 г. насам Силвестър Сталоун е щастливо женен за Дженифър Флавин, но отпреди това актьорът има още два брака зад гърба си. С първата му съпруга Саша Чак са заедно от 1974 до 1985 г., а с втората – Бриджит Нилсен, едва от 1985 до 1987 г. С нея […]

Subscribe US Now