Глория призна за сватбата, обяви, че…

Новината, че Глория се омъжва, обиколи мрежата буквално за часове, а повод за писанията станаха актуални снимки на примата на родния попфолк, на които е облечена в елегантна бяла рокля. 

Въпреки че под един от кадрите фолкдивата предвидливо е написала кратък коментар: “Работа”, много от феновете й все пак се усъмниха дали тя не готви някоя голяма изненада успоредно с това, за която не споделя от суеверие. Ето и отговорът на Глория:
Глория публикува скандална СНИМКА с гаджето, на която се е сгушила в него

“Не, няма да се омъжвам! Не се ли уморихте от съчинения по картинка? Други теми няма ли в тази държава, освен личния ми живот???”, написа звездата в профила си в социалните мрежи, за да сложи точка на спекулациите.
Азис със сензационно признание за Глория, тя онемя ВИДЕО
“Глория е красива жена с принципи, аз лично и се възхищавам”, “Браво, адмирация за изказването ви! Ние, българите, сме свикнали да гледаме другите, а не себе си и да се клюкарства, и създаваме на интриги. Живейте си живота, какво ви повелява сърцето и душата”, гласят само малка част от коментарите под публикацията на певицата./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Новата жертва на голямата уста на Мъск

Илон Мъск определено е от хората, които казват това, което мислят. И най-често го прави в профила си в социалната мрежа Twitter, на която от няколко месеца е собственик. Тази седмица една от темите на дневен ред в постовете му се оказа милиардерът Джордж Сорос. Името на Сорос се свързва […]