Какво се случва с децата на Михаел Шумахер

На 3 януари Михаел Шумахер навърши 55 години. Само година след оттеглянето му от професионалния спорт обаче – през 2013 г., той преживя ужасяващ ски инцидент, който завинаги го прикова на легло.
Макар да не знаем почти нищо за настоящето състояние на Шумахер, е ясно, че той е под постоянните грижи на семейството си и, най-вече, на съпругата си Корина.
През 2016 г., след различни спекулации в медиите, фамилия Шумахер се чувства длъжна да уточни, че “твърденията, че Михаел може да се движи не са верни”.
Междувременно животът на децата му все пак продължава. Мик Шумахер реши да последва примера на баща си и да търси кариера като рали състезател.
“Щастлив съм, че върнах името Шумахер във Формула 1”, казва той пред ВВС. 24-годишният състезател има връзка с датския модел Лайла Хасанович.
26-годишната Джина Шумахер пък е решила да тръгне по стъпките на майка си Корина, която е състезател по конни спортове. Печелила е FEI European Reining Championship и често публикува снимки от състезанията си в Instagram.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вулгарните и унизителни снимки на Биана Ченсори, които Кание Уест качи

В началото на 2023 г. стана ясно, че Кание Уест се е оженил за служител от компанията си Yeezy. Новата му съпруга се казва Бианка Ченсори и откакто е с известния рапър не спира да скандализира обществото с тоалетите си. По всичко личи, че ще продължава в същия дух и през 2024 г. […]

Subscribe US Now