Няма да повярвате как изглежда Яница от “Един за друг” след развода СНИМКА

Скандалната участничка от “Един за друг” Яница е променила външния си вид и трудно вече може да бъде разпозната от феновете на шоуто за двойки. 

Към тази крачка тя пристъпва след скандалния развод с Момчил, с когото участваха заедно в шоуто. Драмата е била голяма, а Яница е решила да направи нещо със себе си, че да не й напомня за предипното момиче. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Qnica Kasabova (@qnicakm)

Тя показа в Инстаграм новата си визия. Риалити звездата сложи само едно емоджи на мечка под снимката, а тя вече събира стотици харесвания. 
Маникюристката от Силистра изневери на запазената си марка, лилавата коса, по-рано тази година, а промяната се харесва на феновете ѝ. “Уникална си”, “брутална”, “изумителна си”, заливат я с комплименти в коментарите и има защо./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ралица от "Игри на волята" изплака мъката си! Боли я, че...

След последната елиминационна битка,  отношенията между участниците в племето нa Безстрашните определено ще се влошат. Броени седмици преди финала на предаването коалицията на жените при жълтите рязко се разпадна, което доведе до отпадането на Михаела. Ралица е сред малкото в племето, които успяха да се сприятелят истински с Михаела. Точно затова блондинката […]

Subscribe US Now