Стряскащи новини за Крис Хемсуърт

Вече обърнахме внимание на трейлъра на Limitless, не само защото много харесваме Крис Хемсуърт, но и защото предаването ще изпита възможностите му.
Оказва се обаче, че то не само ще провери докъде се простират възможностите на актьора, но до някаква степен ще се опита да предскаже бъдещето му.
В епизод пет например Хемсуърт трябва да изпита своята памет, но освен това са му направени кръвни изследвания. Резултатите от които го стряскат. Оказва се, че австралийският актьор има две копия от генотипа APOE4 – едно от неговата майка и едно от баща му.
Проблемът е, че наличието на този генотип в кръвта показва високия риск от развиване на Алцхаймер. Според изследване на National Institutes of Health един от четири души носи едно копие от генотипа в кръвта си, но едва 2,3% от хората имат и двата.
В интервю за Vanity Fair Крис Хемсуърт казва, че не е търсел състрадание при научаването на резултатите, а дори ги намира като благословия. Защото лекарите са му дали съвети, с които да намали риска от развиване на Алцхаймер.
Или поне да го отложи възможно най-дълго. Сред тях той добавя един свои метод – хуморът. Шегува се, че когато забрави нещо, вече има добро оправдание за това.
А за първи път не разбрал пред камера, защото продуцентът Дарън Аронофски му се е обадил по телефона, за да му съобщи резултатите. Идеята му е била Хемсурът да реши дали иска това да бъде заснето.
Лекарят пък му е казал, че заради наличието на две копия от генотипа възможността да развие Алцхаймер е между осем и 10 пъти по-висока. Оказва се, че неговият дядо също има Алцхаймер, но актьорът признава, че не го е виждал от няколко години.
Но според майката на актьора неговият дядо в повечето пъти се държи мило, но Хемсуърт не е убеден, че той помни много. Като са му казвали, че в едно изречение говори едновременно на английски и нидерландски, който е неговият първи език.
Като цяло актьорът смята, че повечето хора се опитват да не говорят за смъртта сякаш тайно се надяват, че могат да я избегнат. Последният епизод от Limitless пък е неговият любим, защото в него се говори именно за тази тема табу.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Учителка шокира зрителите на "Стани богат", Билалов се видя в чудо СНИМКА

Всякакви любопитни участници сядат на стола на богатството пред Михаил Билалов в “Стани богат”. Този път вниманието успя да прикове мигновено учителката по английски език Славомира Иванова, която развива свой онлайн бизнес. Участничката, която видимо много се забавляваше през цялото време, редом с притеснението от участието си, призна, че много […]

Subscribe US Now