Джордж Клуни призна, че е щастлив да има до себе си жена с “класи” над самия него

Джордж Клуни осъзнава, че е истински щастливец – заради факта, че има жена като Амал Клуни до себе си.
Двойката сключва брак през 2014 г. и оттогава холивудският актьор не спира да парадира пред света, че се е обвързал с жена, която е не само красива, но и истински умна и интелигентна. В скорошно интервю за Page Six Клуни дори заяви, че смята, че Амал, която е адвокат и филантроп, е далеч над неговата класа.
“Минаха толкова години откакто сме заедно, а аз все още мисля, че Амал е стои наистина на много високо ниво.” казва той. “Мисля и, че всеки би казал същото.”
Клуни и Амал се срещат за първи път през 2013 г. в Италия, на езерото Комо. Сключват брак само година по-късно. “Както във всеки брак, и те са имали своите предизвикателства и е трябвало да се адаптират към определени ситуации и предизвикателства”, казва близък източник пред US Weekly. “Направили са своите компромиси, установяване на граници и са подходили с много търпение, за да запазят връзката”.
Така те успяват и до днес – а доказателство за това са и шестгодишните им близнаци – Ел и Александър.
Всъщност Джордж Клуни често говори в публичното пространство за брачния си живот и за усещането да бъде родител. “Не знаех колко непълноценно бе съществуването ми, докато не срещнах Амал”, сподели той преди известно време пред GQ. “А след това всичко се промени. И разбрах как съм живял в едно огромно празно пространство.”
Той обича да разказва и за готварските умения на Амал. Които обаче явно не съществуват. “Ще ви кажа в какво съпругата ми е истински добра. Тя е един от най-големите адвокати в света. Много я бива – но когато става дума за готвене, по-добре е аз да се заема. Или всички ще умрем”, казва още шеговито Клуни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Серина Уилямс дарява... кърма

Тенис легендата Серина Уилямс дарява част от остатъчната си кърма на непознати. Уилямс, която роди второто си дете, дъщеря на име Адира Ривър, през август, сподели в Instagram, че има остатъчно кърма от скорошно пътуване и избира да го дари, за да помогне на другите. “Наистина съм развълнувана да даря […]

Subscribe US Now