Гушка ли се Ваня Щерева с новия Ерген в Турция?

Тези дни всички медии гръмнаха с новината, че 51-годишната писателка Ваня Щерева е решила да си пробва късмета в новия сезон на “Ергенът”. Там щяла да се бори с млади момичета за сърцето на 33-годишния Евгени Генчев. 

Шантавата Ваня провокира тези коментари, след като публикува снимки от летището в социалните мрежи и по този начин издаде накъде се е запътила. Наш репортер научи подробности за Щерева и наистина ли в момента е в Турция в прегръдките на младока. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Vanya Shtereva (@vanyashtereva)

Да, Ваня Щерева наистина е в Турция, където се снима втория сезон на “Ергенът”. Но бързаме да уточним, че тя не е сред претендентките за сърцето на младия цигулар. Тя е част от екипа и именно на нея се пада тежката задача да режисира срещите на “Ергенът” с неговите моми. 
Факт е, че Ваня си пада все по млади гаджета, но явно се е опарила и няма желание да се впуска в люта женска битка за сърцето на Евгени, още повече с млади, добре сложени и напомпани девойки, каквито ще гледаме във втори сезон на рейтинговото шоу./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гуинет Полтроу - от глава до пети само в златна боя

Гуинет Полтроу не се притеснява да захвърли дрехите. Не за първи път тя ни показва изваяното си тяло, но и умението да се забавлява. А рождените дни са любимият ѝ повод да направи и двете. Вчера, 27 септември, актрисата отпразнува своя 50-годишен юбилей с артистична и смела фотосесия. По случай […]

Subscribe US Now