Когато кралица Летисия и дъщерите й се наговорят

Май месец се оказа изпълнен с празнични събития за испанското кралско семейство. На 6 май Летисия и Фелипе присъстваха на коронацията на крал Чарлз. Миналата седмица бяха в Уелс за завършването на принцеса Леонор, която се дипломира от престижния колеж UWC Atlantic.
А на 25 май цялото семейство на испанския крал и кралица се събра за кръщенето на по-малката дъщеря на Фелипе и Летисия инфанта София. Религиозното събитие се състоя в църквата “Възнесение Богородично” в квартал Аравака в Мадрид.
Освен тях четиримата, присъстваха майката на Фелипе доня София, на която е кръстена инфантата, както и родителите на кралица Летисия Палома Рокасолано и Хесус Ортис. Всички позираха заедно за снимки на излизане от църквата, съобщават Hello.
На всички направи впечатление начинът, по който кралицата и двете й дъщеря бяха координирали тоалетите си. И трите бяха облечени в розовата гама, като 16-годишната София привличаше вниманието в ярко розов гащеризон Cayro в комбинация с чантичка Mango, носена преди от Летисия.
Самата кралица беше пример за елегантност за пореден път в бял панталон и бледорозова блуза Boss и любимите й еспадрили на платформа. Престолонаследничката принцеса Леонор беше избрала феерична и много романтична рокля Polín et moi.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Каза ли Виктория Бекъм "да" на Spice Girls

От няколко години Spice Girls се опитват да се съберат, но става така, че петте момичета все не могат да застанат на една сцена. Основната причина е, че Виктория Бекъм обикновено се дърпа. Бившата певица вече е успешен дизайнер и е фокусирала всичките си сили и старание в тази област.  […]

Subscribe US Now