Беше ли себе си Елина в Survivor 7

Освен Тино, миналата седмица в Survivor 7 беше номинирана и Елина. След двубой между двамата музикантът си спечели възможността да остане в състезанието, докато акаунт мениджърката трябваше да си тръгне.
След напускането си тя беше гост в шоуто на Николаос Цитиридис, където сподели, че се чувства добре, а първото нещо, което е направила, е да хапне. След което се е изкъпала старателно.
Елина ще остане в историята на Survivor 7 като една от най-често номинираните участнички от съотборниците си. Тя беше застрашена от изгонване почти постоянно. Според нея членовете на племето ѝ не са я харесвали, защото са я смятали за силен и хитър играч, но и защото не е била част от приятелските кръгове, оформили се между участниците още преди началото на предаването.
Но дори и след отпадането си, остава поддръжник на племето “Воини”. Надява се някой от него да е и победителят. Искало й се е да се състезава срещу Татяна – за да я подразни. За нея певицата просто не е сървайвър, което а и основната причина да не я харесва особено.
След края на предаването на Елина много ѝ се иска да опознае Божана, която засега вижда като една “експлозия”. Наред с всичко преживяно в Survivor 7, акаунт мениджърката няма да забрави и последния си дуел срещу Тино, който беше наистина емоционален и дори ги разплака.
Участието си в риалитито Елина определи като достойно. Смята, че е показала себе си, такава, каквато е искала хората да я видят.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Събориха Джулиана Гани на сцената, тя се преби ВИДЕО

Джулиана Гани стана център на доста комична ситуация, а вероятно и болезнена, по време на раздаването на модни награди в столицата. Силиконката трябваше да получи наградата си от добрия си приятел Антон Стефанов, който обаче, вместо да я хване в обятията си, я изпусна атрактивно. Опитът на журналиста да задържи […]