Събориха Джулиана Гани на сцената, тя се преби ВИДЕО

Джулиана Гани стана център на доста комична ситуация, а вероятно и болезнена, по време на раздаването на модни награди в столицата. Силиконката трябваше да получи наградата си от добрия си приятел Антон Стефанов, който обаче, вместо да я хване в обятията си, я изпусна атрактивно.

Опитът на журналиста да задържи тунингованата блондинка, качена на доста високи токчета, бе абсолютно неуспешен. Нещо повече – без малко при падането на Гани да й се види най-милото. Това не стана, тъй като тя и без това бе заложила на дълга рокля.
ПЪРВА СНИМКА на бебе № 2 на Джулиана Гани

Джулиана Гани се омъжи за трети път
Отстрани изглеждаше, че и двамата се събориха взаимно на сцената пред всички зрители, но всъщност Стефанов бе реалният виновник. След като се изправиха и двамата приеха с насмешка случилото се и продължиха да се забавляват на събитието.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

“Прегръщам силно Антон Стефанов, който ми връчи статуетката и без да иска ни превърна в атракцията на вечерта. Тони, който много обича да импровизира, реши, че ще е много готино да ме вдигне на ръце за снимка. Само че залитна и двамата се озовахме на земята пред всички. Кълна се, не е по сценарий”, адресира ситуацията Джулката.
Ето как изписаха Джулиана Гани и бебето, пред болницата стана страшно ВИДЕО
“Отличието е много ценно за мен, защото това е годината, в която бях бременна с втория си син и трябваше да съобразявам стила си с порасналото коремче. Знаете, през деня няма как да съм толкова фенси с количката или тичайки след тригодишно момче. Само понякога си позволявам къси шорти или деколте”, каза русото изкушение за честта, която ѝ е била оказана, когато получи наградата”, написа след това в социалните мрежи Гани./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Източник: blitz.bg
Next Post

Неочакваното амплоа на Флорънс Пю

От млада надежда на британското кино Флорънс Пю бързо успя да се превърне в едно от популярните имена в Холивуд в момента. Първо беше участието й в “Малки жени”, след това в “Черната вдовица”, а всички заговориха за нея след участието й в “Не се тревожи, скъпа”, който в момента […]