Прическата, която всички носят тази пролет

Пролетта е сезонът, в който ни идва настроение за по-цветни дрехи и експерименти със стила. Вероятно вече ни е хрумнало и да подстрижем косата си късо, но често за тази стъпка смелост така и не намираме. За да имаме пролетната прическа, която е хит в момента, за щастие не ни е и нужно да се разхождаме до фризьорския салон. Достатъчно лесна е да си я направим сами вкъщи, като си “откраднем” малко вдъхновение.
За небрежния кок, който всички носят и навсякъде тази пролет, имаме свободата да си приложим и наши трикове, за да постигнем визия като тази на Хилари Дъф, Джей Ло, Кая Гербер или Бела Хадид.
Всяка от тях показва все различен вариант на тази тенденция в прическите, затова и ние съвсем смело също може да изберем как най-много ни допада да я носим.
Хилари Дъф
Джей Ло
Кая Гербер
Бела Хадид
Вдигната в по-висок небрежен кок или пък по-нисък. С няколко закачливи кичура пред лицето или пък старателно пригладена. Разнообразието не ни ограничава.
А още по-чудесното е, че въпреки на пръв поглед да изглежда като небрежна прическа, с прибрана коса в какъвто и да е кок, винаги може да се появим и на по-официално събитие, пише Glamour.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now