Върна ли се Григор Димитров към стара любов

Както добре е известно на всички, които следят професионалния път на Григор Димитров, той неочаквано отпадна от Нуно Боржеш (Пор) в трети кръг на Australian Open.
И по всичко личи, че родният тенисист е решил да се отправи някъде почивка, където да релаксира след загубата си. От качените сторита на Григор Димитров разбираме, че това място са Обединените арабски емирства и по-точно Дубай.
Разбираме също, че тенис звездата е отишъл на бръснар, който е оформил брадата му и го е подстригал. Освен това 32-годишният Гришо се похвали с кадри край басейна с гледка към прочутия хотел “Бурж ал Араб”. Както може да се очаква от един спортист от неговия ранг, дори и по време на почивка, той поддържа форма във фитнеса, където компания пък му прави един пудел.
Нищо странно на пръв поглед, но феновете на родния спортист забелязаха интересно съвпадение, а именно, че едно от бившите му гаджета – Лолита Османова, с която Григор имаше връзка преди Мадалина Геня, се намира в Дубай по същото време като него. Това става ясно отново от качени сторите на Лолита в Instagram. 
И макар двамата да не са засечени някъде заедно към момента, феновете на Григор и Лолита започнаха да се чудят и питат дали все пак старата любов не се е възродила.
През 2020 г. за пръв път се заговори, че Григор Димитров и Лолита Османова имат връзка, след като милионерската дъщеря беше забелязана на един от мачовете му в ложа заедно с най-близките на тенисиста. Не е ясна причината за раздялата им и кога точно е приключила връзката им, но през май 2023 г. Григор вече беше започнал да излиза с актрисата с румънски произход Мадалина Геня. Съдейки по поведението им социалните мрежи Гришо и Мадалина се разделиха някъде към октомври същата година.
Що се отнася до 30-годишната Османова, тя вече има зад гърба си един брак с милионер, продължил едва около година. Двамата с Гаспар Авдолян вдигат сватба за 10 милиона долара в Dolby Theatre в Лос Анджелис, където се раздават Оскарите. След раздялата ѝ с Григор, красавицата не е засичана в компанията на друг мъж.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво мисли Кевин Костнър за новата връзка на бившата си

Миналата година Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер станаха поредната звездна двойка, която изненада всички с развода си след цели 18 години брак. Очевидно това решение не е било импулсивно, а единственият възможен изход, защото и двамата много бързо съумяха да рестартират любовния си живот. Наскоро стана ясно, че Баумгартнер има връзка с 49-годишния банкер Джош […]

Subscribe US Now