Дъщерята на Наталия Гуркова я задмина по хубост СНИМКА

Мис България 1998 г. Наталия Гуркова най-накрая показа пораснала си дъщеря Джорджия, която май ще надмине майка си по красота. 

Момичето блести с неземна красота и успя да прикове всички погледи в социалните мрежи. Наталия е щастлива, че всички забелязват колко красива е нейната дъщеря и приема като комплимент думите, че ще надмине майка си по хубост. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Natalia Gurkova-Mihaljevich (@natalia_gurkova_mihaljevich)

„Моето малко момиченце“, написа гордата майка в своя инстаграм профил под снимка на детето си. От фотоса се вижда, че Джорджия вече е пораснало момиче и гордо крачи по стъпките на майка си, защото снимката е част от професионална сесия за родна марка.
Неотдавна Джорджия имаше изява на модния подиум, така че като нищо би успяла в този сектор и би пожънала големи успехи, каквито имаше нейната майка преди години. /show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Законът, който Джорджина и Роналдо нарушават в Саудитска Арабия

Да си жена в Саудитска Арабия не е лесно. И сега Джорджина Родригес, като жена, която ще живее там, ще трябва да свикне с всички правила, които трябва да спазва в страната. След подписването на Кристиано Роналдо от Ал-Насър започва нов живот за инфлуенсърката и нейните деца. Въпреки че може […]