Скандална звезда от “Биг Брадър” се самоуби

Шокираща новина съобщиха първите участниците на култовото шоу “Биг Брадър”. Един от тях е посегнал на живота си и остави почернено семейството си. 

В социалните мрежи валят съболезнователни слова и никой не може да приеме факта, че техния приятел не е между живите вече. 
Звездата от първия сезон на “Би Брадър” Светлан Шерев – Гроши е починал, съобщиха негови близки в социалните мрежи. 

“Лек път! Пак ще повилнеем някога. Съжалявам…”, написа Найден Найденов – Нед, с когото бяха неразделни дружки в риалити шоуто и запазиха приятелството си през следващите две десетилетия.
“Искам да те запомня такъв Светлан Шевров-Гроши!!!!! Почивай в мир”, написа и Лео Бианки, като пусна усмихната снимка на починалия.

“Почивай в мир, братле… И в следващия живот – в никакъв, ама в никакъв случай не го прави отново!”, публикува певецът Светозар Христов, който беше открит от Слави Трифонов и изпя мегахита “Торбалан кючек”.
Изпълнителят написа и евентуалната причина за кончината на Гроши: “Според информация, дадена от негов по-близък приятел, се е самоубил… Обществото е болно… домашно насилие, глупости – повече са жертвите на това болно общество…”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кара Делевин в 26 факта

Днес, 12 август, рожден ден празнува британският модел, актриса и певица Кара Делвин.  Източник: blitz.bg

Subscribe US Now