Страшната диагнода, с която се сблъска Клои Кардашиян

Когато е само на 19, Клои Кардашиян премахва от гърба си меланом – най-опасният и агресивен рак на кожата. Оттогава тя обръща специално внимание и грижи за кожата си, което, за съжаление, не й гарантира, че няма да се сблъска с подобен здравословен проблем в бъдеще. Така и става.
Разбираме го от профила й в Instagram, където във вторник, 11 октомври, Клои разкри, че наскоро е претърпяла операция за отстраняване на тумор от лицето.
Затова и сега 38-годишната риалити звезда говори открито за важността на прегледите за рак на кожата. Прави го отново в Instagram, в стори чрез снимки и текст.
Клои Кардашиян разбира за тумора, след като решава да отиде на преглед заради малка подутина върху лицето си, която не изчезва седем месеца.
Първоначално тя си мисля, че е нещо като пъпка. Но след консултация с двама дерматолози и две биопсии става ясно, че е необходимо да се подложи на операция за отстраняване на тумор – нещо, което според лекарите е изключително рядко за човек на нейната възраст, пише CNN.
След успешната операция лечението на Клои продължава. Всички ще трябва да се подготвят да я виждат с превръзка на лицето. А след като я свали, вероятно ще има белег и вдлъбнатина на бузата ѝ там, където е бил туморът. “Дотогава се надявам да ви харесва колко страхотно изглежда лицето ми с превръзките”, пише тя.
В сторито си Клои Кардашиян посочва, че публикува всичко това, за да напомни на всички да преглеждат кожата си по-често.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата страст на Брад Пит

След последните тежки обвинения, които отправи Анджелина Джоли към Брад Пит, си мислехме, че ще мине доста време преди да се появи някаква новина за него в медийното пространство. Все пак актрисата подаде правни документи, в които твърди, че при един от полетите им Брад Пит е физически е нападнал […]

Subscribe US Now