Какво се случва с Дейвид Карузо 11 години след края на “От местопрестъплението – Маями”

Съвсем неусетно изминаха 11 години от излъчването на последния епизод на “От местопрестъплението – Маями”. Един сериал, който успя да се превърне в тотален хит в жанра си.
Но заплетените случаи на убийства и изчезнали хора не са единственото, което привличаше интереса на зрителите. Основна заслуга имаше Дейвид Карузо, който изигра детектив Хорейшио Кейн.
Той и екипът му успяваха да разкриват престъпления както с помощта на необичайни научни методи, така и чрез обичайната полицейска работа. Като запазена марка на Хорейшио бе слагането на слънчевите очила при разрешаването на даден случай.
Персонажът се появи в един епизод през 2002 г. в оригиналния сериал “От местопрестъплението”, като малко след това се превърна в главно действащо лице в “От местопрестъплението – Маями”. За 232 епизода, излъчени в периода 2002-2012 г. той определено стана любимец на публиката.
Но именно след излъчването на последния епизод на десети сезон така и не видяхме повече Дейвид Карузо в друг филм или сериал. Като цяло “От местопрестъплението: Маями” приключи без достоен финал, а заради слаб рейтинг, което може би е разочаровало актьора.
Но е факт, че след сериала той неофициално се отказа от актьорската професия и няма нито един заснет филм или сериала. Нито като актьор, нито като продуцент. И най-странното и загадъчното е, че Дейвид Карузо така и не е казвал нищо по въпроса.
От Screen Rant разбираме, че след края на сериала се е отдал изцяло на света на изкуството. Като дори е отворил собствена галерия в Калифорния, която в последствие е затворила. От този момент нататък битието на Дейвди Карузо е обвито в мистерия.
Той няма активно присъствие в социалните мрежи и отдалечаването му от шоубизнеса го прави истинска загатка. Но едва ли си живее зле предвид факта, че успехът на “От местопрестъплението – Маями” му се е отплатил доста добре.
Според Looper, през последния десети сезон Карузо е заработвал по 375 000 долара на епизод. Само за справка ще споменем, че въпросният сезон съдържа 19 епизода. Множество хора, работили с Карузо твърдят, че егото му е изключително високо и с него се работи трудно.
В личен план 67-годишният Дейвид Карузо се е женил и развеждал цели три пъти, като има общо три деца. В момента се смята, че все още е във връзка с дългогодишната си половинка Лиса Маркес.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ненчо Балабанов и Катрин в очакване на бебето, показаха... СНИМКИ

В края на юли Ненчо Балабанов изненада всички с новината, че ще става отново баща. Кадрите с бременната му съпруга Катрин обиколиха за нула време социалните мрежи, предизвиквайки много вълнение. Ето, че към днешна дата двамата са все така в трепетно очакване на своя общ наследник, с тази разлика, че коремчето […]

Subscribe US Now