Защо големите модните брандове са отказали да обличат Зендая

Ако има звезда, която всеки път очакваме с любопитство да видим на червения килим, то това е Зендая. В последните две години тя буквално разцъфна в една от най-интересните за наблюдение в стилистично отношение актриси.
Покрай ролята й в двете части на “Дюн”, а последно и тази в “Претендентите”, се заговори за method dressing – термин, специално измислен за практиката Зендая да се облича в стила на героините си от филма, който в момента промотира.
Така я виждахме в супер футуристични тоалети покрай рекламните събития за “Дюн”, както и в дрехи, свързани като кройки или чрез мотиви с тениса за “Претендентите”. До голяма степен за концепцията на облеклото й е отговорен стилистът й Лоу Роуч.
Макар да се отказа да работи с други звезди, Роуч продължава да е плътно до Зендая. Наскоро той участва в подкаста The Cutting Room Floor, в който разкри някои изненадващи факти. Като например че пет от най-големите световни модни бранда навремето са отказали да облекат Зендая.
“Saint Laurent, Chanel, Gucci, Valentino и Dior. Бях се свързал с тях, а те ми отговориха: Не, пробвай пак догодина. За нас тя е още новак. Не ни е в приоритетите”, признава откровено Роуч. “Още пазя отговорите им. Докато тя не се появи на корицата на американския Vogue през 2017 г., не беше носила нищо на тези дизайнери. И още не е.”
Стилистът пояснява, че Зендая е обличала дрехи на петте модни къщи единствено за модни фотосесии на определени списания. Но никога не ги е носила на червения килим. “Първия път, когато облече Valentino на публично събитие, беше след като се сдоби с договор с марката.”
“Казах: Когато кажеш “не”, това означава “не” завинаги. И се оказах прав”, пояснява още Лоу Роуч за начина, по който облича Зендая.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дуейн Джонсън на ринга в бойна готовност - за какво се подготвя актьорът

В самия край на миналата година стана ясно, че Дуейн Джонсън ще се впусне в ново предизвикателство и ще изиграе ММА легендата Марк Кър във филма Smashing Machine. Очевидно няма да чакаме много преди да видим филма, защото само няколко месеца по-късно Джонсън е започнал подготовката си за него. Разбираме […]

Subscribe US Now