Ивет Лалова показа стаята на бебето си със Симоне Колио

Преди месец една от най-успешните български спортистки – Ивет Лалова, стана майка. На 24 април тя и съпругът й Симоне Колио станаха родители на момченце, което кръстиха Тиаго.
Малкият Тиаго стана на един месец на 24 май, а малко преди това – на 18 май, лекоатлетката навърши 40 години. Междувременно тя сподели няколко снимки от живота си като майка, като дори отбеляза Деня на майката, който се чества на много места на 12 май.
Преди часове Ивет показа и детската стая на Тиаго. “От фитнес и склад за куфари, тази стая вече е любимата ми вкъщи. Толкова дълго чаках, за да я подготвим. Прекарахме дълги часове в избор на всяка една вещ в нея, в измерване и сглобяване на мебели, сгъване на дрешки”, пише тя към видео, в което виждаме трансформацията на помещението.
Лалова признава, че стаята не е само за бебето, но и за нея. “Когато порасне, Тиаго няма дори да си я спомня, но ние с баща му никога няма да забравим дните на подготовка и сладко очакване”, допълва тя в публикацията си.
Ивет Лалова и Симоне Колио живеят в Италия, където за момента планират да отгледат и малкия Тиаго. А в Instagram профила й най-вероятно ще имаме възможност да следим израстването на сина й.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как непалците показват уважението си към Силвия Аздреева

Силвия Аздреева е не само първата българка, направила последователно изкачване на Еверест (8848 м) и Лхотце (8516 м), но и първата жена от България, успяла да стигне до върха на втория по височина и един от най-трудните за изкачване осемхилядници – К2. Родната алпинистка успя да пребори К2 в Пакистан […]

Subscribe US Now