Риана и A$AP Rocky вече не крият сина си

След като по време на Супербоул стана ясно, че Риана и A$AP Rocky отново ще стават родители, сега певицата е готова да сподели някои подробности за живота си. Прави го пред Vogue Великобритания в интервю на Джайлс Хатърсли, където говори за новата си увереност, новата си музика и новия си живот като родител.
Цялото семейство позира за забележителна фотосесия, дело на фотографите Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин. На корицата се вижда тричленното семейство на плажа, като Риана е застанала на преден план, а зад нея са A$AP Rocky и 9-месечният им син. Рапърът здраво е прегърнал момченцето, което се усмихва широко към камерата, а баща му го целува по челото.
В интервюто за Vogue, барбадоската красавица говори за музиката и за малката подробност, че създаването на нов албум е много по-трудна задача, отколкото всеки си мисли. Тя смята, че не може да направи шедьовър, който да надмине Anti от 2016 г., и именно затова бави новите си песни.
“С две думи, това е най-брилянтният ми албум. Казвам го чак сега, защото тогава не го осъзнавах. Но винаги съм го смятала за най-добрия. Чувствам огромен натиск да достигна тази висота и със следващия, но в момента го няма вдъхновението, с което бих могла да постигна този резултат.”
Риана е категорична, че ако изчака правилното време, в което ще е готова за нов албум, всичко ще се нареди. И ще бъде перфектно не само за нея, но и за феновете.
“Имам готови идеи в главата си и съвсем скоро ще започна да ги изливам на хартия и в студиото, но за момента не мога да споделя повече детайли. Искам нещата да се случат тази година. Ще бъде лудост, ако не стане”, категорично отбелязва Риана.
В интервюто тя открехва леко завесата и на личния си живот. Макар все още да не споделя името на детето си, изпълнителката говори открито за връзката между A$AP Rocky и 9-месечния им син. “Аз съм просто страничен наблюдател, когато двамата са заедно. Все едно съм момичето, което иска да влезе в мъжки клуб и просто чакам реда си. Той е обсебен от баща си”, признава певицата.
Естествено, благодарна е, че има рапъра до себе си. “Всичко се променя, когато имате бебе, но не бих казала, че това е променило по някакъв начин отношенията ни, освен че ни направи по-близки.”
Възхищава се и на връзката на A$AP Rocky със сина им, като разкрива, че са били наясно с пола на бебето преди да се роди, защото той е искал да знае и силно се е надявал да има момченце.
Но въпреки майчинството, в момента всичко е за Риана е “на пълни обороти”, с нейните марки за грим, грижа за кожата и бельо/дрехи. И не се опитва да крие, че намира брандовете за бебешко облекло за “много скучни”.
“Един от любимите ми тоалети, които той има, е миниатюрна версия на един от сценичните тоалети на A$AP Rocky”, казва певицата. “Обичам да го обличам в неща, които не приличат на бебешки дрехи.” Затова и не крие, че е обличала сина си в дрешки с флорални мотиви, странни костюми, че дори и в розово – обича да го прави и да експериментира, като смята, че динамиката в модата е най-хубавото нещо.
“Чувствам, че децата се нуждаят от това”, казва тя пред Vogue, когато я питат за разширяването на линията си дрехи с детски стилове. “Тези деца заслужават да бъдат готини.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалната клауза в договорите на Киану Рийвс

Киану Рийвс успя така да се бетонира в сърцата на хората, че каквото и да направи на официални събития, то бива приемано с екзалтирани викове. Докато сме в очакване да видим четвъртия филм за Джон Уик, в който отново ще влезе в ролята на най-добрия наемен убиец в света, актьорът […]

Subscribe US Now