Дуейн Джонсън на ринга в бойна готовност – за какво се подготвя актьорът

В самия край на миналата година стана ясно, че Дуейн Джонсън ще се впусне в ново предизвикателство и ще изиграе ММА легендата Марк Кър във филма Smashing Machine.
Очевидно няма да чакаме много преди да видим филма, защото само няколко месеца по-късно Джонсън е започнал подготовката си за него.
Разбираме това от профила на Скалата в Instagram, където той публикува видео, от което виждаме как е на ринга с ръкавици и тренира усилено най-различни удари и позиции.
От описанието под поста става ясно, че в такива активности е протекъл първият ден от подготовката му за Smashing Machine. Освен това, Дуейн Джонсън признава, че макар да е трудолюбив по природа, бързо се е ориентирал, че за тази роля ще трябва да работи много по-здраво, отколкото до момента му се е налагало.
Очакванията са снимките да започнат това лято, така че следващите седмици ще бъдат натоварени за Дуейн Джонсън. Той ще трябва да ни представи живота и кариерата на Кър, който с победите си е заслужил статута на легенда в ММА средите.
Последно преди няколко месеца разбрахме, че Емили Блънт преговаря за ролята Даун Стейпълс – съпругата на Марк Кър. По кината се очаква да видим Smashing Machine през 2025 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Напук на кралското семейство: Нигерия обича Меган Маркъл

Независимо от критиките, които се изсипаха по техен адрес заради това, че много медии видяха “кралска обиколка” в посещението на Хари и Меган в Нигерия, то се оказа наистина успешно. Особено на фона на кратката и оставилия горчив вкус визита на принца в родината му ден по-рано. Херцозите на Съсекс […]

Subscribe US Now