От bTV хвърлиха бомба: Откраднаха тази актриса от Гала за новото си шоу СНИМКА

От bTV обявиха сензационни подробности за новото си шоу “Кой да знае”, което стартира на 1 януари. Водещ ще бъде Александър Кадиев, което е една от големите изненади. Но днес от медията хвърлиха още една бомба. 

Оказва се, че от януари към екипа на шоуто се присъединява едно от лицата, които гледаме в предаването на Гала “На кафе”. Така bTV крадат един от кадрите на Гала,а  кой знае дали в бъдеще няма да има още изненади. 
Става въпрос за Милица Гладнишка, която има своя рубрика в “На кафе”. Но от януари ще я гледаме в конкурентната телевизия със специална задача в новото шоу “Кой да знае”. 
От 1 януари, всяка делнична вечер от 20 часа, водещият Александър Кадиев ще задава любопитни въпроси на двата отбора в телевизионния куиз, ръководени от актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев.
Във всеки отделен епизод двамата капитани ще намират солидна опора в лицето на една популярна личност, с която ще се борят докрай не просто да вземат победата, но и събраната парична сума в предаването да отиде при публиката, която подкрепя именно тях.

Задачата на Милица и Христо в  „Кой да знае?“ няма да е никак лесна. Въпросите в куиз шоуто са уникални, любопитни и много забавни. Всеки ден от тях зрителите и участници ще научават нещо ново или ще си обясняват факти, за които никога не са се замисляли.
Този нестандартен подход ще бъде приложен и при отговорите, които ще бъдат илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото. Именно от отговорите на въпросите ще зависи хода на играта, което ще се отрази на динамиката, забавлението и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.
„Кой да знае?“ на британската компания Fremantle е най-новата продукция, с която bTV ще даде позитивно и свежо начало на новата година. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено развлекателно съдържание, съчетано с натрупване на знания, което събира пред екрана цялото семейство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Чарли Шийн се превръна в най-добрата версия на себе си

В последните години новините около Чарли Шийн са свързани не с негови професионални ангажименти, а със здравословното му състояния. Освен в неравна битка с алкохола и наркотиците, той живее и с диагнозата ХИВ. И често споделя с феновете си какво му коства всичко това. Звездата от “Двама мъже и половина” даде […]

Subscribe US Now