Маги Джанаварова вече е в лятно настроение

Още в началото на миналата година разбрахме, че Маги Джанаварова ще става майка. Щастливата новина тя сподели с видео в Instagram, в което бе събрала едни от най-щастливите си моменти за изминалата тогава 2022 г., а в описанието към него благодари за прекрасното си семейство и приятели, и всичко, което има.
“Мечтите се сбъдват, истинската любов съществува, щастието съществува, онова прекрасно семейство съществува”, написа тя към поста си. А съвсем в края на видеото разкри, че е бременна и очаква първото си дете.
През всички месеци до раждането певицата споделяше снимки с наедряващото си коремче. Докато на 15 юли миналата година не качи черно-бял кадър, на който новороденото вече бе в прегръдките на своя баща.
“Елизабет. На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена”, написа Маги Джанаварова в описанието, от което и става ясно името на дъщеричката ѝ.
След раждането певицата отново радваше феновете си със снимки в Instagram, като първоначално на тях не показваше личицето на детето. За първи път обаче тя разкри малката Елизабет в целия ѝ блясък с очарователен кадър навръх Коледа.
Разглеждайки Instagram профила на Маги Джанаварова, по всичко изглежда, че тя е напълно отдадена на майчинството и прекарва времето си най-вече с дъщеричката си. Двете заедно дори вече са пътували заедно, както в България, така даже и до Лондон.
Последното вълнуващо около певицата и момиченцето ѝ е, че само преди дни вече са открили плажния сезон.
“9 месечни крачета, които вчера усетиха пясъка за пръв път”, пише на един от постовете си Маги Джанаварова.
От следващия пък разбираме, че морското пътуване е вълнуващо не само за детенцето ѝ, но и за самата нея.
“За пръв път откривам лятото на нашето Черноморие през април. Толкова е спокойно, красиво, чисто…чувам само как се плискат вълните и шума на лекия бриз”, споделя певицата.
А от последните ѝ снимки няма как да не ни направи впечатление, че девет месеца след раждането Маги Джанаварова изглежда невероятно по бански.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

20 години след първата среща - Ашанти и Nelly очакват бебе

Всяка една връзка е уникална сама по себе си, но има и такива, които са наистина интересни. Като тази между Ашанти рапъра Nelly. Двамата се запознават за първи път през 2003 г., като малко след това започнаха връзка, която продължи до 2013 г. В продължение на осем години Ашанти и Nelly живееха […]

Subscribe US Now