Певицата Боряна Баташова ще блести като водеща на “Мис Сливен” СНИМКИ

Певицата Боряна Баташова отново ще бъде водещата на конкурса “Мис Сливен 2022” на 19-ти октомври от 19:30 часа в зала Сливен.

Баташова е била водеща на множество светски и обществени събития. Огромен брой записали се участнички има до момента, но кастинга за конкурса продължава до 10-ти октомври.
Ето кой е новият мъж на Боряна Баташова, говори се и за сватба СНИМКИ

Припомняме, че всички желаещи да се включат момичета, които са на възраст между 16 и 24 години, с височина над 166 см могат да го направят като изпратят свои снимки в цял ръст и в близък план, кратка информация за себе си и контакт за обратна връзка на e-mail: [email protected] или на съобщение във Фейсбук страницата на МИС СЛИВЕН.
Конкурсът, част от веригата “Мис България”, отново дава заявка да се превърне в най-бляскавото събитие в града на сините камъни. Вече са ясни брандовете, които ще обличат участничките – изключително елегантните бизнес тоалети с марка “ДиКа”, както и световноизвестния дизайнер на официални и вечерни рокли Стоян Радичев.
Лице на конкурса е предишната носителка на титлата “Мис Сливен” – Симона Рачева./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

В какви отношения са Джиджи Хадид и Зейн Малик

Джиджи Хадид и Зейн Малик имат бурна връзка. През годините няколко пъти се разделят и събират, като накрая всичко приключва през 2021 г. Двамата окончателно поставят точката на романтичните си отношения и то по начин, който не очаквахме. Появиха се твърдения, че Зейн е посегнал на майката на съпругата си, […]