В какви отношения са Джиджи Хадид и Зейн Малик

Джиджи Хадид и Зейн Малик имат бурна връзка. През годините няколко пъти се разделят и събират, като накрая всичко приключва през 2021 г. Двамата окончателно поставят точката на романтичните си отношения и то по начин, който не очаквахме. Появиха се твърдения, че Зейн е посегнал на майката на съпругата си, което сложи край на образа му на добро момче и на връзката му с Джиджи.
Днес, почти една година по-късно бившата двойка изглежда все пак са запазили добрия тон. Вероятно и заради 2-годишната им дъщеря Кай. “Джиджи е в по-добри отношения със Зейн и двамата се справят добре като родители”, каза вътрешен човек на BANG Showbiz. И допълва, че тя не бърза да се впусне в нова сериозна връзка.
Въпреки че има интерес към Леонардо ди Каприо, с когото отскоро излиза, Джиджи Хадид все още е “много заета с работата си и майчинството”, допълва източникът.
Слуховете, че се случва нещо между ди Каприо и Хадид се появиха скоро след като тя и носителят на Оскар бяха забелязани заедно на няколко пъти в Ню Йорк. По-късно излезе новината, че се били в един и същи хотел по време на Седмицата на модата в Париж. Друг вътрешен човек пък твърди, че са имали “тайни срещи”, но “не са сериозни”.
Леонардо ди Каприо започва да се среща с Джиджи Хадид малко след като се раздели с дългогодишната си приятелка Камила Мороне през септември.
Докато говорим за бивши гаджета, няма как да не споменем отново Зейн Малик и изказването на Абигейл Кларк, добила популярност от британския риалити сериал The Only Way Is Essex, според което е имала тайна връзка с него, докато е бил с Джиджи Хадид. В началото на тази година The Sun написа, че Абигейл всъщност не е имала представа, че Зейн не е приключил отношенията си с модела, затова когато разбрала, че двамата не са скъсали, водещата е сложила край на връзката си с изпълнителя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В спалнята на Рита Ора

Да надникнем в домовете на известните личности винаги е било любопитно. Защото от какво, ако не от дома, можем да научим повече за личността, характера и предпочитанията на някого? Възможност да го правят имат от Architectural Digest. Този път от списанието са на гости в лондонското жилище на Рита Ора. […]