От чие бельо е във възторг съпругата на крал Чарлз Камила

Сезонът на градинските партита е открит! Поне според британското кралско семейство, което още миналата седмица – точно по времето на събитие на принц Хари в Лондон, организира първото градинско парти в Бъкингамския дворец.
Преди ден крал Чарлз и съпругата му Камила отново бяха домакини на парти, посветено на творческите индустрии във Великобритания. Хора от света на изкуството, културата, кино и филмовата индустрии, модата и опазването на културното наследство се събраха в градините на Бъкингамския дворец.
Сред тях беше и Роузи Хънтингтън-Уайтли – моделът, станал известен като “ангел” на Victoria’s Secret и съвсем наскоро създала и собствена колекция бельо за Marks and Spencer. Именно последната стана тема за разговор между Хънтингтън-Уайтли и Камила.
Кралицата-консорт е похвалила цялата колекция, а моделът е отвърнала, че е “много развълнувана” от думите на Камила, пишат Express. Дали това означава че съпругата на крал Чарлз е клиент на Marks and Spencer остава да гадаем.
Тя обаче поговори и с някои от останалите гости на градинското парти, сред които бяха режисьорът Ридли Скот, художничката Трейси Емин и телевизионната водеща Мая Джама. Общият им брой е бил около 4 хил. човека, така че Роузи Хънтингтън-Уайтли има защо да е поласкана от вниманието към нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

За българския Ерген и жените със срок на годност

Годината е 2024-а, векът – двайсет и първи. Сексуалната революция е отминала преди повече от половин век, жените – поне на теория – имат равни права с мъжете, а дискриминацията на полова основа е смятана за престъпление в конституциите на страните в Европа. В същата тази Европа жените избират да […]

Subscribe US Now