Фики Стораро проговори за раздялата с жена си ВИДЕО

Поп фолк звездата Фики Стораро по-рядко говори за личния си свят, предпочита да показва промените нагледно, в профила си в социалните мрежи.

Когато става дума обаче, за брат му Емрах, ситуацията рязко придобива по-различни нюанси. И със сигурност по-провокативни, а и притеснителни, ако съдим по реакции в мрежата след скорошно любопитно видео.
Изненада! Фики Стораро чака бебе № 3? СНИМКИ

“Любовта е много гадно нещо”, това пее Фики заедно с брат си Емрах, но както става ясно, това не е следствие на случващото се в реалния му живот, а на поредното артиситчно превъплъщение на изпълнителя.
Фики Стораро шокира! Напълнял е драстично… ВИДЕО
А дали съвместното парче на братята няма да носи именно заглавието “Любовта” е много гадно нещо”, предстои да разберем много, много скоро, още в края на месеца, за когато е предвиден проекта им. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Fiki (@fikistoraro)

Наскоро Фики Стораро зарадва феновете си и с песен, която за отрицателно време се превърна в тотален хит – “Чупки в кръста”. “Всички сме ценители на стойностната музика и това е супер. Но когато сме с приятели, на маса, забравяме, че “аз такива неща не слушам”, защото душата има нужда да се отпусне понякога. Именно за тези случаи, за споделените моменти на забавление без задръжки направих този кючек!”, пише той за песента./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Стряскащи новини за Крис Хемсуърт

Вече обърнахме внимание на трейлъра на Limitless, не само защото много харесваме Крис Хемсуърт, но и защото предаването ще изпита възможностите му. Оказва се обаче, че то не само ще провери докъде се простират възможностите на актьора, но до някаква степен ще се опита да предскаже бъдещето му. В епизод пет […]