След смъртта на съпруга й: лейди Габриела Уиндзор с подкрепа от страна на крал Чарлз

Днес, 18 май, лейди Габриела Уиндзор – племенницата на крал Чарлз и дъщеря на принц Майкъл Кентски, трябваше да празнува петата годишнина от сватбата си с Томас Кингстън. Последният обаче беше открит мъртъв в края на февруари в дома на родителите си.
Последвалата полицейска проверка показа, че в смъртта на 45-годишния Кингстън няма нищо съмнително, защото става дума за самоубийство. Това, в комбинация с ненавременната му кончина, се е оказало голям удар за лейди Габриела.
В края на април 43-годишната авторка се е върнала да живее при родителите си в апартамент в двореца Кенсигтън. Близките й приятели пък правят всичко по силите си да я разведрят и да й помогнат да премине през този труден момент в живота си.
Самият крал Чарлз Трети реши да изрази подкрепата си за Габриела, като я покани на парада по случай публичното отпразнуване на рождения му ден на 15 юни – събитие, известно като Изнасянето на знамената (Trooping the Colour).
Всички се надяват Ела, както я наричат близките й, да се включи в тържеството, “ако се чувства готова за това”, съобщават източници на The Daily Mail. Последното й появяване на публично събитие е в Деня на влюбените, когато заедно с Томас Кингстън присъстваха на събитие, посветено на Шекспир, в Лондон.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Последните няколко петъка правим какво ли не в опит да прогоним дъждовното време, но така и не постигаме траен ефект. Това обаче не означава, че просто ще се откажем и ще се оставим на лошото време и минорното настроение, което идва с него.  Ето защо за пореден път ще заровим […]

Subscribe US Now