Била ли е бавачка Селена Гомес

Скоро не се бяхме замисляли, че всъщност не малко известни личности са били бавачки в по-ранните си години.
Припомня ни го обаче певицата Джесика Симпсън, която разкрива, че дъщеря ѝ е имала доста готина бавачка. И допълва, че за съжаление първият концерт, на който е отишла 10-годишната Максуел Дрю, не е бил неин собствен, пише People.
“Натъжих се, когато Максуел отиде на първия си концерт… Беше на Оливия Родриго. А Селена Гомес ѝ беше бавачка”, споделя Джесика, с което издава и коя точно е била готината бавачка на дъщеря ѝ.
Съгласяваме се, че Селена е готина, според нас определено има чаровно излъчване и сме почти убедени, че знае как добре да общува с деца, а и да се грижи за тях.
Явно и самата тя доста се е постарала малката Максуел Дрю да се забавлява.
По думите на Джесика Симпсън на концерта я е завела именно Селена, която е запознала момиченцето с по-малката си сестра. Двете деца веднага са се сприятелили.
И въпреки че майката е леко разочарована, че не е присъствала на първия концерт на дъщеря си, споделя:
“Но все пак тя е на 10 години, трябва да види живо изпълнение. Затова благодаря на Оливия Родриго за него. И благодаря на Селена, че беше чудесна бавачка.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Николета Лозанова разкри най-страшния ден от живота си, когато е трябвало да...

Николета Лозанова разкрива в автобиографичната си книга едно от най-кошмарните преживявания в живота си. Тя споделя, че се е стараела да изглежда добре още от ученическите си години и е приемала това като своя лична потребност. Лозанова спестявала пари от тези, които са ѝ давали за закуски, за да си […]

Subscribe US Now