Николета Лозанова разкри най-страшния ден от живота си, когато е трябвало да…

Николета Лозанова разкрива в автобиографичната си книга едно от най-кошмарните преживявания в живота си. Тя споделя, че се е стараела да изглежда добре още от ученическите си години и е приемала това като своя лична потребност. Лозанова спестявала пари от тези, които са ѝ давали за закуски, за да си купува дънки.

Родителите ѝ не забелязвали, че колекцията от дънки набъбва, но това траело до един момент. „Дадох си сметка, че ще ме усетят. Баща ми беше облепил цялата касичка с тиксо, нямаше отваряне. Мислех си как един ден ще я вдигнат и ще разберат, че парите липсват.
Скандална миска се превърна в клонинг на Николета СНИМКИ 

“От мен се очакваха обяснения, а аз мълчах. Баща ми каза, супер строго, да се приближа. И тогава, за първи и единствен път, не се сдържа… не ме удари, но ме хвана за блузата и я скъса. Аз умирах от срам и чувство за вина и само мълчах.
Николета Лозанова взриви: Всички момиче сме клонинги, приличаме си
Дума не пророних, а те не спираха да ме разпитват къде са парите… Когато ми признаха, че са се притеснили да не съм се забъркала с наркотици, им обясних всичко. За да ми повярват напълно, заведох майка ми на пазара, а там от всяка сергия продавачките ми махаха и ме поздравяваха. Тогава осъзнах, с още детския си мозък, че лъжите не носят полза, те са истинска мъка за този, който си служи с тях.

След този случай никога не съм прибягвала до хитрост или манипулации, за да получа нещо материално. Ако си спечеля парите, ще си купя каквото искам, ако нямам възможност, просто ще се откажа”, пише Николета./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ромина Тасевска шашна Гала, мести се във... СНИМКИ

Ако се чудите какво прави красивата “Мис България” Ромина Тасевска, когато не е в студиото на “На кафе”, ще се изненадате да видите с какво се занимават напоследък не само тя, но и любимият й мъж Дарко Тасевски. Двамата си строят ново семейно гнездо и даже показаха първата копка на […]

Subscribe US Now