Черната Златка вече не съществува, ето я причината СНИМКИ

Черната Златка е вече в историята и само ще си спомняме за нея. Плеймейтката Златка Димитрова направи кардинална промяна в живота си и не става въпрос само за новия й бизнес с шиенето на гащи. Тя реши да смени външния си вид и по нищо да не прилича на старото си Аз. 

Явно русото е пак на мода, след като Димитрова реши да се конкурира с колежката си Златка Райкова и да боядиса косата си. Да, Златка вече е руса. Наименованието “Русата Златка” няма да важи само за бившата на Благо Джизъса, а и за нейната конкурентка от зората на Мис Плеймейт. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Zlatka Dimitrova Dimitrova (@zlatka_dimitrova_official)

Напоследък Димитрова не е толкова активна в медийното пространство и гледа единствено да развива своя бранд за дрехи, без да се набива в полезрението на хората с личния си живот, както правеше преди години. 
Не е ясна причината, поради която е решила да сложи перхидрол на косата си и дали е наясно, че ще започнат сравнения с колежката й Райкова. Тя показа редица фотоси в Инстаграм с новата си визия. Коментарите засега са противоречиви – едни одобряват промяната, докато други отказват категорично да я приемат по този начин./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мирела от "Игри на волята" обясни любовта си към Валери и скарана ли е с Джаферович СНИМКА

Мирела от племето на Безстрашните в “Игри на волята” често е определяна като наивна, а емоциите при нея редовно взимат връх. Затова и редовно виждаме сълзи в очите ѝ, а последните бяха покрай загубата на Валери. Защо се стигна чак до там, че Мирела да плаче за елиминацията на съотборник? […]