Гаджето на Иво Аръков лъсна гола на СНИМКА 18+

Гаджето на Иво Аръков Габриела за първи път заголи гръд в социалните мрежи. Двамата с известното й гадже са на почивка в планината и уединението там явно провокира младата дама да захвърли сутиена, а фотограф е самият актьор.

След горещите кадри от Камбоджа, където влюбените посрещнаха нова година, когато Габриела позира в миниатюрен бански, сега тя е напълно гола. Гаджето на Иво Аръков къта в пазвата си цял 1 килограм силикон. Крехката Габи вее огромни гърди, които са дело на пластичната хирургия.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Gabriela Nikolaeva (@gabrnikolaeva)

Младото момиче се е тутнинговало още за бала си и едва е чакала да навърши 18 години, за да може да си сложи силикон.
 
Младата девойка има по 500 кубика в гърда, които са поставени от цицомана д-р Енчев, който няма мярка в кубиците и прави всички мадами да изглеждат като порно актриси, пише “Хотнюз”. 
Чаровната Габриела обича да показва силиконовите си прелести, които мнозина мислят, че са естествени. Брюнетката впечатлила Аръков именно с огромния си размер на сутиена, а след това си допаднали и като характери. Двамата са заедно от началото на ковид пандемията, като от няколко месеца не крият връзката си, но и не я афишират./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now