Как Аджелина Джоли приема новата страница в живота на дъщеря ѝ

Анджелина Джоли е горда майка на новото Spelman момиче – Захара Джоли-Пит! Звездата от “Вечните” наскоро придружи 17-годишната си дъщеря до вратите на Spelman Collage – един от най-елитните частни колежи за цветнокожи момичета в САЩ. Където тази есен предстои Захара да влезе в клас.
Двете се срещнаха с вицепрезидента по студентските въпроси Дарил Холоман и ректора на колежа д-р Хелене Гейл.
За радостната вест научаваме от публикацията на Холоман в Instagram. На първата снимка Джоли позира с д-р Гейл в училищния кампус. Следва кратко видео, в което виждаме как двете разговарят докато Холоман ги снима. “Ще заплача! Все още не съм започнала да плача”, споделя Анджелина как се чувства от новата страница в живота на дъщеря ѝ.
“Има достатъчно време да плачеш”, пошегува се ректорът. Тя говори за предстоящото събитие, подмятайки с усмивка на уста, че то умишлено е направено “да изкарва всичко навън от хората”.
 “Чух, че утре вечер е голямата вечер”, отговаря актрисата.
В друг кадър Джоли и Захара са рамо до рамо до Холоман в стая в общежитието, поне така изглежда.
По-рано този месец звездата от “Господарка на злото” разкри, че дъщеря ѝ Захара ще бъде част от престижния Spelman Collage. “Захара със сестрите си от Spelman!”, написа тя в в Instagram, заедно със снимка на дъщеря си, заобиколена от новите ѝ състудентки.
Брад Пит също не пропусна да коментира радостната новина. По-рано този месец на премиерата на “Убийствен влак” в Лос Анджелис той заяви пред People, че “това е страхотно”… “наистина страхотно!”, повтори той, изглеждайки видимо емоционален.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скандално! Азис мачка чаршафите с този свой колега ВИДЕО

Краля на фолка Азис се озова в леглото на хитовия DJ Дамян, видя ексклузивно наш репортер. Първо двамата си отправили закачливи подмятания, а накрая мачкали чаршафите заедно.  Появи се скандално видео от заниманията на двамата мъже, които оставиха феновете си със зейнала уста и без думи.    Азис и Дамян […]

Subscribe US Now