Как Крис Дженър отбеляза великденските празници

Свикнали сме да виждаме Крис Дженър преди всичко като бизнес дама, която, понякога с цената на всичко, постига поставените цели. Тя е риалити звезда, собственик на продуцентска компания, водеща и дори автор на книги.
Но колкото и да е отдадена на работата и ангажиментите, Крис напомня, че е преди всичко майка. При това, която цени семейството си и не пропуска да отбелязва значимите празниците с него.
Преди два дни, по случай великденските празници, 67-годишната звезда направи своеобразно връщане назад във времето – когато е била съвсем млада майка, а децата ѝ малки. За целта тя публикува няколко семейни ретро снимки в социалните мрежи, спирайки се и на моменти от брака си с покойния си съпруг Робърт Кардашиян и четирите им деца. Робърт почива през 2003 г. от рак на хранопровода.
“Желая на всички щастлив празничен уикенд” е единственото, което написа Дженър в своето пътешествие по пътя на спомените.
На снимките може да видим малките Кортни, Ким и Клои, облечени, начело с майка си, в еднотипни и като модел и като цвят рокли. След това пък се появяват Кайли и Кендъл с еднакви лилави дрехи, апликирани с множество по тях цветя.
Редица известни личности реагираха положително на публикацията на Крис. Парис Хилтън остави красноречив емотикон-сърце в секцията за коментари, а майка ѝ Кати Хилтън я последва с цяла поредица от червени сърца.
Всъщност Дженър имаше много поводи в последните месеци за щастливи семейни снимки, припомня People. Тя посрещна двама нови внука – синовете на Кайли и Клои. Преди това пък изживя пищната церемония в Италия, на която Кортни сключи брак с приятеля си Травис Баркър.
А в началото на 2022 г. стартира новото риалити The Kardashians в стрийминг платформата Hulu. Шоуто наследява легендарното Keeping Up With The Kardashians, благодарение на което семейството печели своята огромна популярност и голяма част от завидните си доходи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой печели този сезон на Hell’s Kitchen ВИДЕО

Мускулестият мачо Станислав Иванов май е новият победител в актуалния сезон на кулинарното шоу “Хелс Китчън”, а информацията се тиражира като топъл хляб в публичното пространство. Според lifeonline.bg дори снимките на предаването вече са приключили, а след като прожекторите в кухнята загаснали за цяла година, всички участници се събрали да […]

Subscribe US Now