Момче или момиче? Златка Райкова разкри пола на бебето на луксозно парти ВИДЕО

Златка Райкова пусна бомбата, че е бременна за втори път в навечерието на коледните празници. Русата плеймейтка съобщи радостната новина от Малдивите, където беше на екзотично пътешествие с настоящата си половинка Карен. 

Е, двамата са една от 9 месеца заедно, но са работили доста бързо и здраво, за да си имат бебче. Златка не разкри в кой месец е, но изглежда, че е вече в поне средата на пети. Сега обаче инфлуенсърката направи пищно бебешко парти, на което най-сетне разкри и пола на бебчето.
 

На партито, на което присъстваха най-близките на Златка и Карен, стана ясно, че бебчето ще е момченце. Лъскавото събитие се проведе в столично заведение, което бе украсено специално за повода на щастливата бъдеща мама. Черни и розови пък бяха балоните, в които се криеше голямата тайна за пола.
Племейтката наскоро призна, че не може без секс и не е спряла да го практикува по време не бременността.  Известно е, че много жени именно в този период имат нужда от най-много любов, а Карен е винаги готов и на линия, за да се погрижи и задоволи бъдещата си съпруга. Ако не знаете, двамата се сгодиха по време на поредната си екзотична почивка на Миконос.
Раждането се очаква в началото на пролетта, но не е ясно как ще роди Златка. Припомняме, че Златка роди Благой-младши със секцио./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма да може да познаете Жени Калканджиева на тази СНИМКА след свиждане на брат си

Жени Калканджиева качи стара снимка, на която трудно бихте я познали. Единствено по усмивката евентуално може да се сетиш, че на черно-белият кадър е шестата по красота в света.  Миската трогна мрежата с ретро кадър, на който с майка си са на първо свиждане на брат си, който по онова […]