Разцъфна: Вдовицата на Шарлопов отново е влюбена, но… СНИМКИ

Бояна Шарлопова едва ли някога ще спре да тъгува за мъжа си – бизнесменът Стефан Шарлопов, който си отиде внезапно преди вече пет години. От тогава шармантната блондинка не е поглеждала друг мъж.

Все по-често обаче се говори, че в живота й, все пак, отново има наченки на любов, вероятно заради апетитния кадър, който Бояна показа наскоро. На него тя е в компанията на майка си и двете очевидно са се запътили към плажа, където да посъберат малко естествен витамин Д. Кой още е бил с тях, не става ясно, но мнозина предполагат, че е новия й любим.
Ето как реагира и какво призна Бояна Шарлопова след раздялата с бизнеса и дъщерята на мъжа си СНИМКА

Бизнесдамата, която след смъртта на съпруга си наследи хотелиерската му империя, често приковава погледите с перфектната си фигура и секси излъчване. Шарлопова ще навърши 47 години след няколко месеца, но въпреки това изглежда на не повече от 34-35 лета. Тя има и атлетичен любовник, който е неин шофьор и бодигард, но двамата още не афишират връзката си, пише “Уикенд”.
Бояна Шарлопова е на седмото небе, черпи наред за…
Според изданието изкусителната блондинка често води любимия си на скъпи почивки, на които плаща всичко и именно заради това от известно време е в тежък конфликт с дъщерята от първия брак на Стефан Шарлапов. Неотдавна и двете дами официално разделиха бизнес империята./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненадите на Меган и майка й

Рядко виждаме майката на Меган Маркъл на публични събития. Тя предпочита да живее далеч от хорското внимание, въпреки че папараците често са по петите й заради популярната й дъщеря. Но изглежда Дория Рагланд е решила да поеме нов курс, който вероятно е свързан и с бъдещите планове на бившата херцогиня. В […]

Subscribe US Now