Ето защо се отлага боксовият мач между Майк Тайсън и Джейк Пол

Преди няколко месеца Майк Тайсън и Джейк Пол обявиха, че ще дадат на хората това, което искат – зрелище, и ще се изправят един срещу друг в боксов мач.
Двубоят между двамата, който ще се излъчва пряко в Netflix, трябваше да се състои на 20 юли на AT&T Stadium в Тексас. Но нещата не вървят по план и от The Hollywood Reporter разбираме, че събитието е отложено.
От Most Valuable Promotions, компанията на Джейк Пол, която организира мача, са обявили, че това се налага заради здравословните проблеми на Майк Тайсън. Миналата седмица 57-годишната легена на бокса се наложи да получи лекарска помощ по време на полет от Маями до Лос Анджелис заради изострена язва.
Компанията организатор твърди, че лекарите са посъветвали Тайсън да избягва тежки физически натоварвания през следващите няколко седмици, така че той няма да може да се подготви достатъчно добре за мача.
Обещанията са, че в следващите седмици ще бъде обявена нова дата за боксовия мач между Джейк Пол и Майк Тайсън, но той трябва да се проведе тази година. “Тялото ми е в по-добра цялостна форма, отколкото е било от 90-те години на миналия век насам и скоро ще се върна към пълния си тренировъчен график”, казва Тайсън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Абитуриентката от Благоевград, за която всички говорят

Абитуриентският бал е време на прехода. Време, в което за една нощ зрелостникът символично влиза в света на възрастните и се предполага, че вече трябва да гради личността си, ако, разбира се, по-рано не се е осъзнал за това. Възприемано като особено специален момент, завършването на 12-ти клас у нас […]

Subscribe US Now