Има ли извънбрачна връзка принц Уилям

10 март се оказа изключително неприятен ден за принца и принцесата на Уелс. В опит да успокои обществеността, че е добре, Кейт Мидълтън публикува снимка за Деня на майката с трите си деца.
Неумелата намеса на фотошоп обаче ѝ изигра лоша шега и сега автентичността на снимката е под съмнение. Един от фрапантните детайли в нея беше и липсата на брачната халка на принцесата. Дали отново става дума за грешна “обработка” на кадъра или за нещо повече?
Според медии на Острова е възможно Кейт да е свалила пръстена заради извънбрачна връзка на Уилям. От доста време се говори – без каквито и да е доказателства до момента, че принцът се е сближил повече от необходимото с Роуз Хандбъри.
Коя е тя? 40-годишната Роуз е маркиза Чъмли, защото през 2009 г. се омъжва за маркиз Дейвид Чъмли. Двамата имат три деца и са близки приятели на принца и принцесата на Уелс. Поне до скоро – повечето британски таблоиди пишат, че Роуз е бивша приятелка на Кейт.
Още по-неприятното е, че маркизата вече се е сдобила и с прякор: “Камила номер 2”, който е свързан с връзката на Чарлз и Камила по времето, когато той е женен за принцеса Даяна.
Въпросните твърдения бяха споменати и в популярното Вечерно шоу на Стивън Колбърт. Той заяви, че всички знаем коя е другата жена. “Слуховете за връзка между Уилям и маркиза Чъмли се въртят още от 2019 г.”, цитират го от The List.
Разбира се, в социалните медии се надигна и вълна в защита на маркизата. “Да забравим за Кейт и да поговорим за Роуз Хандбъри, която влачат през калта в момента. Тя има деца, които вероятно ще бъдат тормозени заради тези слухове. Тя не е публична фигура – дворецът няма да застане зад нея”, гласи коментар в Х.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кърт Ръсел в 22 факта

Днес, 17 март, рожден ден празнува американският актьор, сценарист и продуцент – Кърт Ръсел. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now