Другото лице на Уилям и Кейт

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са не просто една от най-харесваните светски двойки – те са пример за подражание на мнозина. Както заради любовта помежду им, така и заради отдадеността към монархията, но и подари факта, че отглеждат и възпитават повече от успешно трите си деца.
Бъдещите крал и кралица на Великобритания могат да разчитат на помощта на колкото си искат детегледачки, но предпочитат винаги да са в главната роля в живота на Шарлот, Джордж и Луис.
И колкото и невъзможно да ни се струва, те винаги успяват. На фона на стотиците си ангажименти като кралски личности, принцът и принцесата на Уелс са винаги там, когато децата им имат нужда от тях. И когато са далеч от светлините на прожекторите и не е нужно да носят официални костюми и рокли, те са просто едни родители на ученици в Lambrook School.
Според източници, цитирани от HELLO!, Уилям и Кейт присъстват на всички организирани в учебното заведение събития и винаги са редом до останалите родители, без излишна показност и привилегии. Те са мили и общителни с всички и обичат да обменят опит, когато става въпрос за малките ученици. И нямат нищо против дори да се наредят на опашка и да изчакат реда си, за да могат да се включат в благотворителна томбола.
Принцът и принцесата на Уелс успяват винаги така да напаснат натоварените си програми, че да не усетят децата им тяхната липса. А правило за Мидълтън е всяка сутрин лично да ги кара на училище – освен ако не е в чужбина, разбира се.
Всички тези факти не са особена изненада, като се има предвид, че съпрузите винаги са следвали своето най-голямо желание – да осигурят на Шарлот, Джордж и Луис едно щастливо и безгрижно детство.
Неведнъж сме виждали как Кейт се забавлява на лудориите на тримата, вместо да им се скара да се държат по-прилично. Защото въпреки че във вените им тече синя кръв, те са преди всичко нейни деца и тя не иска нищо друго, освен най-доброто за тях.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кендъл Дженър отново демонстрира перфектните си форми

Докато ние търпеливо изчакваме зимата да си отиде и топлите месеци най-накрая да ни огреят с приятни слънчеви лъчи, на знаменитостите нищо не им пречи да отскачат до екзотични тропически дестинации, когато си поискат. Кендъл Дженър явно също се отдала на почивка с пясък, слънце и море. Поредна звездна екзотична […]

Subscribe US Now