Последните думи на кралицата към Сара Фъргюсън

Сара Фъргюсън е от членовете на британското семейство, които имат противоречива репутация. Въпреки че от 1996 г. е разведена с принц Андрю, тя продължава да живее с него под един покрив в кралски имот и да го подкрепя всячески, дори след обвиненията в сексуално посегателство и отлъчването му от фамилията.
Преди няколко месеца херцогинята на Йорк стартира и поредния си проект – подакста Tea Talks with the Duchess and Sarah, в който прави редица лични признания и това със сигурност не е особено по вкуса на роднините й със синя кръв.
В последния епизод Сара Фъргюсън повдигна темата и за своята покойна бивша свекърва кралица Елизабет Втора. Фърги, както я наричат всички, винаги се е изказвала ласкаво за майката на принц Чарлз и принц Андрю и не е крила, че двете са имали специална връзка. И именно Елизабет Втора е била нейният идол в пълния смисъл на думата.
А сега херцогинята на Йорк разкри пред слушателите си какви са били последните думи на кралицата към нея. “Просто бъди себе си, Сара” – кратко, точно и ясно. А Фъргюсън допълва, че покойната й свекърва много се е ядосвала, когато е виждала, че тя не е себе си. Но днес е истински щастлива, защото се е научила как да бъде истинска, цитират я от People.
В свое интервю за Good Morning America пък Сара Фъргюсън отново засяга темата и признава, че се е почувствала някак “освободена” след смъртта на Елизабет Втора. 
“Не знам дали смъртта на кралицата ме кара да мисля, че вече мога открито да кажа това, което искам, без да се притеснявам, че ще обидя някого”, каза тя. “Сега съм наистина, наистина автентична Сара”, категорична е херцогинята на Йорк, която пое изцяло грижите за любимите коргита на Елизабет Втора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Светът се сбогува с Матю Пери

Най-близките на Матю Пери се сбогуваха с него вчера, 3 ноември. Погребението на актьора е било в Лос Анджелис в тесен кръг, като са присъствали и колегите му от “Приятели” – сериалът, заради който милиони хора по света го заобичаха. На службата в гробището Forest Lawn, което се намира в […]

Subscribe US Now