Светът се сбогува с Матю Пери

Най-близките на Матю Пери се сбогуваха с него вчера, 3 ноември. Погребението на актьора е било в Лос Анджелис в тесен кръг, като са присъствали и колегите му от “Приятели” – сериалът, заради който милиони хора по света го заобичаха.
На службата в гробището Forest Lawn, което се намира в близост до студията на Warner Bros., са присъствали останалите петима “Приятели” – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Дейвид Шуимър.
Майката, бащата и вторият баща на Пери също са били на погребението, на което са присъствали едва около 20 човека, според информацията на TMZ. Очевидно семейството е искало да запази момента по-личен.
Във Forest Lawn са погребани и други известни личности от Холивуд като например Пол Уокър и Кари Фишър. Матю Пери беше открит починал в дома си миналия уикенд на 54-годишна възраст. За момента не е оповестена официална причина за смъртта му.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Натали Трифонова изуми в този вид, всички се питат какво се е случило

Натали Трифонова май се чуди как да промени положението си така, че коментарите за нея поне веднъж да включват реалната й функция в ефир, а именно – съобщаването на прогнозата за времето. Вместо това, както добре знаете, основни акценти постоянно са въз късите й рокли и дългите крака. Вероятно заради […]