Ема Стоун би искала да я наричаме с истинското й име

Ема Стоун може да е едва на 35 години, но вече може да се похвали, че е спечелила цели два Оскара. Постижение, което убягва на доста актьори и с повече години активна кариера, и с повече заглавия зад гърба си.
Двете статуетки за Стоун дойдоха след брилянтната игра на актрисата във филмите “Ла Ла Ленд” (2016 г.) и “Клети създания” (2023 г.). И определено бъдещето пред нея изглежда бляскаво.
Актрисата обаче скоро може да направи една съществена промяна. Всъщност цялото ѝ име не е Ема, а Емили Стоун, но когато е прохождала в Холивуд вече е имало актриса с това име. Ето защо тя е решила да се подвизава като Ема.
В интервю за The Hollywood Reporter тя споделя, че би се радвала, ако феновете се обръщат по-често към нея като Емили. Ема Стоун дори твърди, че хората, с които работи и познават добре, всъщност я наричат Емили, пише People.
Стоун казва, че друга от причините да реши да се представя в индустрията като Ема е била любовта ѝ към Spice Girl и по-точно към Ема Бънтън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бритни Спиърс срещу баща си в съда - как приключи битката им две години и половина по-късно

През 2008 г. на бащата на Бритни Спиърс му бе отредено попечителство, с което в продължение на цели 13 години той държеше живота ѝ изцяло под контрол. През септември 2021 г. обаче Джейми Спиърс беше отстранен от настойническата си роля, а два месеца по-късно изпълнителката официално върна живота в ръцете си. […]

Subscribe US Now