Къде почива испанското кралско семейство

По традиция испанското кралско семейство прекарва лятната си ваканция на Майорка. И макар да става дума за ваканция, тя рядко е без няколко допълнителни “работни” ангажимента за за крал Фелипе и трите му дами.
Кралете и техните дъщери участваха в това, което е един от образите на лятото за повечето испанци. Този понеделник следобед, последния ден на юли, четиримата се насладиха на разходка из градините на Алфабиа, в средата на Сиера де Трамонтана, което бележи първото им съвместно излизане по време на летния им престой в Майорка.
Крал Фелипе, който е на острова от няколко дни и който можеше да бъде видян часове преди това в началото на 41-вата Купа на Краля MAPFRE, се присъедини от съпругата си, която тази неделя даде старт на програмата си в Палма с откриване на кино фестивал. 
Обстановката, избрана тази година за тази първа снимка на кралското семейство в Майорка се отдалечава от двореца Маривент – грандиозен комплекс от къща, градина и овощна градина, известна като градините на Алфабиа.
Кралското семейство обиколи с любопитство местността, разположена в община Буньола, в сърцето на планината Трамонтана, място, което четиримата познават добре, защото в интерпретационния център на тази природна зона те провеждат своята първа лятна семейна разходка още през 2014 г. Те се разходиха из имението Raixa, много близо до Алфабиа.
Подобно на кралете, всеки може да посети това място, тъй като е отворено за обществеността в разгара на сезона до 18:30 ч. и също така е обстановката, избрана от много двойки, за да отпразнуват сватбата си. Входът към този рай е през каменно стълбище и езерце със златни рибки и водни лилии. Въпреки че са в Средиземно море, тези градини имат международни препратки, вариращи от испано-арабско наследство до тропически елементи. Освен това има и палмово дърво, наречено ниска палма, което е защитен вид, с произход от Майорка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Успя ли Cardi B да заблуди всички

Вчера стана ясно, че Cardi B е поредният изпълнител, замерен по време на свое изпълнение. След като към колегите ѝ Хари Стайлс, Биби Рекса, Пинк, Келси Балерини и други наскоро бяха хвърлени различни предмети – кои по-безобидни, кои не чак толкова, Cardi B пък беше полята с вода от свой […]

Subscribe US Now