Успя ли Cardi B да заблуди всички

Вчера стана ясно, че Cardi B е поредният изпълнител, замерен по време на свое изпълнение. След като към колегите ѝ Хари Стайлс, Биби Рекса, Пинк, Келси Балерини и други наскоро бяха хвърлени различни предмети – кои по-безобидни, кои не чак толкова, Cardi B пък беше полята с вода от свой фен.
Реакцията ѝ обаче изненада всички – вместо да слезе от сцената или просто да неглижира случката, тя отвърна като хвърли микрофона си към човека от тълпата.
Сега обаче може и да се окаже, че рапърката е заблудила всички. В социалните мрежи е разпространен нов клип от същия концерт в Лас Вегас от събота, 29 юли, който дава малко повече контекст към ситуацията.
От кадрите разбираме, че Cardi B и диджеят ѝ всъщност са помолили публиката да я “напръска”, но само не по лицето. “Наплискай ме”, е казала изпълнителката на публиката.
People обаче уточняват, че не е ясно дали тези думи са били отправени към тълпата преди или след като рапърката бе полята с вода и отвърна с хвърлен микрофон.
От Variety пък научаваме, че в деня след концерта на Cardi B жена е докладвала в полицейското управление на Лас Вегас за насилие.
“Според жертвата тя е присъствала на събитие на 29 юли 2023 г… По време на концерт е била ударена от предмет, хвърлен от сцената”, се казва в доклада. Изданието пише, че остава неясно дали лицето, поляло Cardi B с вода, и лицето съобщило, че е ударено с микрофон, са едно и също лице.
На други клипове, качени в социалните мрежи, пък може да се чуе, че жената от публиката се е извинила веднага след като е поляла рапърката с вода. Кадрите показват още, че фенката е била изведена от охраната, а Cardi е крещяла обиди.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Клюки за български и световни звезди

Вижте последните клюки за български, световни звезди, участници в риалити шоута и други знаменитости. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now