Какво искат феновете от Никол Шерцингер

Удоволствие е човек да следва Никол Шерцингер в социалните мрежи, защото там изпълнителката редовно споделя снимки от екзотичните си преживявания.
И да, тези снимки често са по бански и човек трудно може да не ги хареса. Един от последните постове на Шерцингер отново е от плажа, а тя е в компанията на половинката си Том Евънс.
Този път бански няма, но това не означава, че тоалетът на изпълнителката не е секси. В описанието към поста Никол Шерцингер пояснява, че снимките са направени на фона на последния пролетен залез, който е изключително красив.
Изпълнителката и Евънс в момента са в Португалия, но пък феновете не се интересуват много от това. Според HELLO!, в коментарите под поста на Шерцингер има немалко нейни последователи, които я окуражават да има дете.
Също така се срещат и коментари на хора, които нямат търпение двамата да се оженят. Разбира се, има и такива, които просто констатират колко добре изглежда тя. Никол Шерцингер и Том Евънс са заедно от 2020 г., като въпреки натоварените си работни графици намира време за екзотични почивки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неда Украден свалила бельото на колежка

Легендата на сръбската музика Неда Украден оставила без гащи млада колежка. Това обяснява певицата Зейна Муркич. Тя споделя, че винаги се учи от по-възрастните си колеги и попива знания и умения от тях. Зейна сподели, че преди снимки на предаване доайенката на сръбската музика й показала как носи само тесни […]

Subscribe US Now