Галин каза цялата истина за битата Дебора и че през ноември ще… СКРИЙНШОТ

Галин призна за здравословен проблем, който му пречи да се изявява като певец. Фолк идолът е закъсал с гласа си, става ясно от споделеното от него в социалната мрежа.

Откровението изпълнителят направи след въпрос, поставен от негова последователка, дали може да му изпее нещо съвсем импровизирано.
По този повод певецът даде да се разбере, че няма нищо против да удовлетвори желанието на почитателката си, но заради влошеното си здраве няма как да направи това.

„За жалост съм с грип и гласът ми звучи ужасно… Общо взето пия чайове, хапчета Исла, и се надявам до утре вечер да съм добре”, разкри той.
Заради здравословния си проблем с вируса, Галин със сигурност трудно би могъл да изпълнява сценичните си ангажименти, но пък всички му желаят бързо възстановяване, за да може отново да ги радва на клубната сцена.

Междувременно актуалният певец и продуцент даде отговор кога ще излезе песента с Дебора от Стара Загора, която претърпя домашно насилие от приятеля си, като бе нарязана с макетно ножче. Музикалният й дебют ще бъде през ноември, обеща той.
Припомняме, че в първото си интервю след инцидента Дебора сподели, че много обича да пее и посочи Галин като най-любим за нея певец. Той пък я изненада, като й подари специално написана песен, която да запише в професионално студио./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Упс, Бритни пак е чисто гола

През изминалата седмица Бритни Спиърс разбуни духовете с някои от разкритията, които направи в мемоарите си The Woman in Me. Като например тези, че е направила аборт, докато е била във връзка с Джъстин Тимбърлейк. От New York Times разбираме, че в книгата си изпълнителката е дала отговор и на един […]