Алекс Раева разтърси с тези думи за мъжа си и иска ли второ дете ВИДЕО

“Толкова силна не съм се чувствала никога. А винаги съм си мислела, че това ще ме дръпне назад, ще прекъсне кариерата ми. Това сподели Алекс Раева, която в момента много активно се занимава със стендъп комеди, в интервю за Нова телевизия.

Разговорът с нея се случи в къщата за гости на мъжа й, която е и мястото, на което семейството се е спасило в най-горещите пикове от пандемията от коронавирус.
Какво се случва с Алекс Раева? Певицата е неузнаваема след зверска диета СНИМКА

Това да бъда част от “Шоуто на Слави” е нещо, което ми се случи на правилната възраст. Изключителен професионализъм, който много ми е помагал в годините напред. Но и изключително ми е пречел, защото ме направи перфекционист, да изисквам от хората същото, а това не винаги може да е така. Слави е много целеустремен човек. Пътят, по който пое след шоуто, никак не ме учудва, не ме учудва и с постъпките си в някаква степен. Той е емоционален, колкото и да е проектиращ бъдещето си. Има много, много качества, колкото и странно да звучи, но не мисля, че ги използва достатъчно. Има нещо, което липсва там, но не съм аз човекът, който може да каже какво е.
Алекс Раева и мъжът й се награбиха във… СНИМКИ
Раева е активна е по темата за домашното насилие – в една от стендъп проявите си. След това получила много писма от пострадали хора. “Не съжалявам за това, че го споделих. Преживяла съм. Вече не седи като нещо черно в мен. Довело ме е до важни уроци, които са ме направили човекът, който съм днес”.
Винаги съм си мислела, че любовта трябва да е изгаряща, да е бурна, да е страстна, пък и деца да се появявят. Любовта обаче, не се случва така, както ги мислим. И обикновено си щастлив точно от това, от което не си очаквал. 
През август дъщеричката й Лиа ще стане на 3 годинки. 
Алекс Раева се изгаври жестоко със силиконките с тази СНИМКА
Отстрани като се погледна, май съм готина майка. Много си говоря с нея, няма ги тези лигавщини, много й пея, съвсем целенасочено. Лиа е много усмихнато и спокойно дете. И даже ме е страх, че го казвам, защото искам и второ дете, а то най-вероятно ще е обратното на това – щуро и енергично. Но наистина няма по-голямо щастие от едно дете, няма по-големи сили. Мислех, че това ще ме направи по-слаба, ще изоставя кариерата, а по-силна просто не съм се чувствала. Труден период е за всяка една жена. Минавала съм през много емоции. Моето дете стана по най-вълшебния начин, особено на 39. Срещнах правилния мъж, родих след един месец, а тя се роди на Илинден./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Рики Мартин - невинен до доказване на противното

В края на миналия месец бившата мениджърка на Рики Мартин – Ребека Дръкър, заведе дело срещу него за неизплатени комисионни. А след това стана ясно, че му е издадена и ограничителна заповед. Причината: обвинения в домашно насилие, които изпълнителят не се поколеба да отрече. Оказа се, че тези обвинения идват от […]

Subscribe US Now