Още един нов портрет на Чарлз – как реагира публиката този път

Последната седмица се оказа натоварена за Чарлз и Камила. Двамата бяха домакини на официалното посещение на японския император Нарухито във Великобритания, а приемът в Бъкингамския дворец беше очакван от всички.
Уикендът също започна с ангажименти за краля и кралицата-консорт. На 29 юни в кралството отбелязаха Деня на въоръжените сили. По този повод Камила лично направи обръщение към военните.
“Във времена на война и мир, предвидени или непредвидени, нашите въоръжени сили са подкрепата и силата на нацията ни. Вие сте източник на вдъхновение, увереност и гордост – поздравявам ви”, се казваше в част от изказването й, публикувано в официални профил на кралското семейство в Instagram.
Малко по-късно отново там беше публикуван нов портрет на Чарлз Трети, отново посветен на Деня на военните. Кралят е върховен военачалник, а на снимката носи пълната си церемониална униформа на фелдмаршал.
Портретът е дело на фотографа Хюго Бърнанд и е направен през ноември 2023 г. в замъка Уиндзор. Още с публикуването му последваха множество коментари, че това определено е по-добър портрет на крал Чарлз от “червената” картина на Джонатан Йео.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Кийфър Съдърланд не е познавал покойния си баща Доналд Съдърланд до 15-годишна възраст

През първите 15 години от живота си Кийфър Съдърланд не е имал почти никаква връзка с баща си Доналд Съдърланд, който почина на 20 юни на 88-годишна възраст. “Аз и баща ми наистина се опознахме, едва след като напуснах дома си на 15 години”, казва 57-годишният Кийфър пред The ​​Sunday […]

Subscribe US Now